U kunt hier inloggen met uw Z login gebruikersnaam en wachtwoord om uw adres bij Z factuur te wijzigen.

Zodra u ingelogd bent, treft u aan de linkerzijde van de Z login homepage de rubriek ‘Profielgegevens’. Wanneer u daar op klikt, krijgt u uw profielgegevens in beeld en kunt u ze wijzigen. Nadat u uw adres hebt gewijzigd, ontvangt u op uw nieuwe adres een brief met een activeringscode en de bijbehorende instructies. Wanneer u deze instructies heeft opgevolgd, hebben wij van u bevestigd gekregen dat u daadwerkelijk op het nieuwe adres woont, zo blijft uw Z factuur loket veilig.

Voor een adreswijziging brengen wij eenmalig €1,50 administratieve kosten in rekening.