Inkomende mail instellingen (ontvangen van e-mail)

1. Het adres van de inkomende mailserver: pop.zhome.nl (via poort 110 bij POP3 mail) of imap.zhome.nl (via poort 143 bij IMAP mail).
  2. De gebruikers/accountnaam. Dit is uw volledige e-mailadres bijvoorbeeld: voorbeeld@zhome.nl.
  3. Het wachtwoord van uw e-mail account.

Uitgaande mail instellingen (versturen van e-mail)

1. De server voor uitgaande e-mail is: mailhost.zhome.nl
  2. Vink aan “aanmelden verplicht (=verificatie verplicht)” en kies als gebruikersnaam en wachtwoord dezelfde gegevens als die u gebruikt bij de inkomende e-mail of zet een vinkje bij “inloggen met zelfde gegevens als voor inkomende e-mail”.
  3. Verzenden van mail bij ZET solutions loopt via poort 465.
  4. LET OP: ZET solutions werkt niet met SSL of TLS voor uitgaande e-mail (we werken met onbeveiligd mailverkeer).