De mailadressen die via ZET solutions lopen (zhome.nl, ziezo.biz, agroweb.nl, comveeweb.nl, agroconnect.nl) hebben op onze mailserver allemaal een maximale omvang van 100mb per e-mailadres.

LET OP: Na telefonisch overleg met de servicedesk is eventueel ook te kiezen voor twee mailadressen a 250mb of één mailadres a 500mb.

Als u de melding krijgt dat uw mailbox vol zit, dan zit de 100mb schijfruimte van uw mailadres op onze mailserver vol. Het gaat dan dus niet om de gebruikte ruimte op uw eigen computer. Deze ruimte is namelijk zeer groot. U hoeft nooit mail van uw PC te verwijderen indien u werkt met een POP mail account. Uw mailprogramma is dan uw archief.

Indien uw mailbox vol zit, dient u de ruimte van uw mailaccount op onze server (deels) op te schonen. U doet dit door in te loggen op de ZET solutions mail server en deze instructies te volgen.